This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Fotograf i Odense

Den anderledes fotograf i Odense

Bag firmaet står fotografen Lykke.

Med udgangspunkt i en kreativ og artistisk baggrund som webdesigner, grafiker og hobby kunstmaler, har jeg arbejdet on/off som freelance fotograf i flere år. Udover min passion for at fange det helt rigtige og smukke motiv, så har jeg min helt egen stil inden for fotografi og redigering af disse. Jeg elsker det rå udtryk og de kantede billeder. Jeg bruger heller mindre rekvisitter under en fotografering, da jeg mener, at det er personen der skal fange øjet og tale for sig selv. Dette hælper og guider jeg naturligvis mine kunder igennem, så vi sammen for skabt det perfekte billede der passer præcist til jeres ønske.

Billeder med en stærk kunstnerisk nerve

Det er således hendes kunstneriske baggrund, jeg bruger, når jeg skaber sine portrætter, couture, boudoir, familie og børnefotos, eller nogle at mine fantastiske temafotos. Her er der især fokus på kunstneriske detaljer som forholdet mellem lys og skygge, positurer og farvekompositioner.

Samtidig drages den dansk-amerikanske fotograf efter at finde skævheden, livet og gnisten i de kunder eller events, jeg portrætterer. Det gælder uanset, om jeg arbejder med de helt klassiske opstillinger i mit fotostudie, eller skaber nogle af mine flotte fotomanipulationer. I disse indsættes den portrætterede i nogle oftest meget fantasifulde miljøer, som skaber en mere filmisk og episk baggrund for hovedpersonen på billedet.

Selv i de mere klassiske billeder er det tydeligt for enhver, at billedet er taget af en fotograf i Odense, der går efter at finde ind til det inderste i den person, jeg portrætterer. Her går jeg gerne langt, for at fange hovedpersonens individualitet og karaktertræk, og få dem til at træder tydeligt frem gennem positurer, blik og opstilling.

Anderledes gruppe- og eventfotos

Min anderledes tilgang til og stræben efter at skabe fantastiske fotografier, ses også på mine familieportrætter. Her er det især kemien mellem menneskerne på billedet, der er i fokus, samt at skabe liv, bevægelse og dynamik i billedet. Hos RC Fotografi i Odense får du ikke tydeligt opstillede billeder med stive positurer og døde øjne.

En anden af fotografens specialiteter er eventsfotos, opbygget omkring et tema. F.eks. til en polterabend, hvor jeg sammen med bruden eller gommen og deres gæster skaber et flot, storslået gruppefoto, brudeparret kan have hængende på væggen, eller siddende i fotoalbummet som minde om dagen i mange år fremover.

Temaet kan være alt lige fra fantasy og science fiction og til klassiske scener fra f.eks. 1930’ernes gangster-miljø, de brølende tyveres charleston-stil, barokken eller film noir-genren. Alt er muligt.

Temafotos, der giver et kig ind i personens sjæl

De samme muligheder har du for at få taget et temafoto, der for alvor kan give et kig ind i dine personlige drømme og følelser, samt give dybde og kontrast til dig og din karakter.

Her bruger jeg igen min kunstneriske baggrund til at skabe en stemning eller et miljø omkring dig, der udtrykker præcist det, du altid har drømt om. Resultatet er oftest som at se dig selv i hovedrollen i en episk film, en historisk situation eller et betagende landskab eller miljø, der er hentet direkte ud af dine drømme.

Det giver flotte, betagende billeder, som vil blive husket længe af dem, der ser dem.

Fotografier med sans for de kunstneriske detaljer

Så altså: Skal du have taget et ekstra fantastisk billede, som ville gøre selv salig H. C. Andersen misundelig, er det RC Fotografi i Wichmandsgade, du skal tage forbi.

Hun sørger om nogen for, at eventyret lever endnu, i form af anderledes og fantastiske fotografier.

Skal jeg hjælpe dig med fotografering?